Baby Stuff 63508 Scaun de masa bebelusi

Baby Stuff 63508 Scaun de masa bebelusi

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Scaun de masa si inaltator 63508 cu reglaj pe 3 nivele de inaltime
Caracteristici: Este compact si portabil, fiind prevazut cu o curea speciala pentru a fi transportat cu usurinta. Cele trei pozitii de reglaj pe inaltime precum si curelele din fata si spate ne permit practic sa-l instalam pe orice scaun la masa. Centurile de siguranta cu prindere in trei puncte si ajustabile pe masura ce copilul creste, ne asigura o utilizare a scaunului de masa 63508 in deplina siguranta pentru copil.
Tava poate fi indepartata si spalata in masina de spalat vase.
Tava este prevazuta cu un capac pentru a se mentine curata dupa ce o igienizam.
Scaunul de masa inaltator pentru copii 63508 poate fi reglat pe verticala avand 3 nivele de reglaj.
Spatarul si tavile pot fi indepartate cand copilul creste.
Centurile de siguranta  sunt cu prindere in trei puncte si reglabile.
Scaunul de masa inaltator pentru copii63508 este recomandat pentru o greutate a copilului de pana la 20 kg. Dimensiuni: 39.5x22.5x33 cm Greutate produs: 3,05 kg  Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.  

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.